Josep Cervera-Bret: The Catalan Virtuoso. Per Leon Bosch, Sung-Suk Kang i Min-Jung Kym

Leon Bosch i el segell discogràfic Meridian Records han dut a terme una tasca de gairebé 3 anys que ha donat com a resultat un CD amb una realització impecable i una qualitat de so altíssima. Una execució de les peces realment magistral per part del contrabaixista Leon Bosch, que juntament amb l’acompanyament de dues pianistes de molt alt nivell com són Sung-Suk Kang i Min-Jung Kym, fan possible apreciar en tots els seus matisos la qualitat de les peces composades per Josep Cervera-Bret.

Els textes biogràfics de James Testi Pibernat en el llibret explicatiu interior ens mostren la dimensió musical d’aquest llegat, la dificultat tècnica per la seva execució, la contextualització històrica del perquè aquestes peces han estat en l’anonimat fins avui en dia, la formació musical des de petit a l’Escola del Castell de Peralada i la trajectòria com a músic amb la Cobla Antiga Pep de Figueres, ens donen una mica de llum sobre el nostre patrimoni musical únic.

Així mateix també Lynne Walker aprofondeix en les biografies del intèrprets d’un ampli curriculum, experiència i qualitat tant com a músics d’estudi com a intèrprets com a solistes en concerts en directe.

www.leonbosch.com

www.meridian-records.co.uk

www.sungsuk-kang.com

www.minjungkym.co.uk

www.JosepCervera.net


Portada CDContraportada
JCB-Playing2

www.hyattstudios.co.uk

C282C050Copyright Avery Cunliffe (44) 0771456160315 August 2006

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s