Novetats editorials

Berceuse, Nocturno i Elegía

CAT

I Musicanti Publishing, editorial anglesa, ha iniciat la publicacicó per primera vegada, de les 3 primeres peces de totes les que va composar Josep Cervera Bret. En concret les titulades Elegía, Nocturno i Berceuse. L’edició ha anat a càrrec del contrabaixista Leon Bosch.

Es poden demanar a través de la botiga de música habitual, a la web del editor www.imusicantipublishing.com, o també a la de l’autor www.JosepCervera.net.

ESP

I Musicanti Publishing, editorial inglesa, ha comenzado la publicación por primera vez, de las tres primeras piezas de todas las que compuso Josep Cervera Bret. En concreto las tituladas Elegía, Nocturno i Berceuse. La edición a ido a cargo del contrabajista Leon Bosch.

Se pueden solicitar a través de la tienda de música habitual, en la web del editor www.imusicantipublishing.com, o también en la del compositor www.JosepCervera.net.

ENG
I Musicanti Publishing, an English publisher, has started the publication for the first time, initially three pieces of all those composed by Josep Cervera Bret. Specifically the titled Elegía, Nocturno and Berceuse. The edition has been in charge of the double bassist Leon Bosch.

They can be found through the usual music store, at the publisher’s website www.imusicantipublishing.com, or also at the composers website www.JosepCervera.net.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s