Acte de Presentació Any Cervera-2009

Dissabte 29 de Novembre de 2008

Al pavelló municipal de Roses es va realitzar l’acte de presentació de l’Any Cervera que se cel·lebrarà durant l’any 2009. L’acte es va incloure dintre de la final de la “Final del Campionat de Catalunya de Punts Lliures” de sardanes i en motiu del 50 Aniversari de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

La presentació va anar a càrrec de l’Alcadessa de Roses, Magda Casamitjana, on es va entregar una placa conmmemorativa a l’Emili Cervera, uns dels representants de la família, amb la participació del regidor de Cultura, Festes, Joventut i Esports, Carles Ferrer, que va presentar a ne’n Manel Pedreira com Comissari de l’Any Cervera-2009.

Font del video: EmpordaTV

One thought on “Acte de Presentació Any Cervera-2009

  1. Després de veure el vídeo de presentació, no me’n puc estar de fer un comentari: Que és una magnífica iniciativa i que ja era hora que es fes un reconeixement a la nissaga de músics de la família Cervera. Si els Cervera per comptes de ser empordanesos haguessin estat alemanys o austríacs, tot el món tocaria temes d’ells i el concert d’any nou n’estaria farcit.
    Tot i que anteriorment ja s’havien fet alguns homenatges i reconeixements, no han passat de ser fets puntuals. Espero que aqra, amb aquest 2009 any Cervera, la seva obra sigui molt més coneguda i comencin a ser interpretats sovint.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s